Applikationer

Baserat på Microsoft 365 som plattform skapar vi en digitala arbetsplats med färdigbyggda applikationer som även går att anpassa för specifika behov. skapar vi snabbt ett skräddarsytt system för just era behov

Våra applikationer

Vi använder färdiga och anpassningsbara applikationsmallar baserat på SharePoint.

Eftersom SharePoint redan finns tillgängligt med Microsoft licensen behövs inget utökat system för att skapa nya kundspecifika lösningar. På så vis håller vi ner utvecklingstiden och systemkostnaden. Utöver utvecklingen erbjuder vi även en  förvaltningsmodell som säkrar er framtida drift.

Kontrakthantering

Håll koll på era kontrakt. Hantera olika typer av avtal. Bevaka förnyelsedatum eller då avtal upphör.

Resor & Utlägg

Underlätta för anställda att hantera sina utlägg. Integrerar med både CRM och Kund- & Projektregistret men kan även användas fristående.

Ledighetsansökan

Hantear ledighetsansökningar och ser till att närmaste chef  får ett meddelande när en ansökan kommer in och kan då godkänna eller avvisa.

Försäljning

Ett enkelt försäljningsprogram kopplat till kundregistret samt skapar SIE file till bokföringen 

CRM lite

Detta är ett CRM system som även kan använas som ett kompletement till befintliga CRM system. CRM lite är en portal för hantering av medarbetarregistret och integrerar mot AD. Bland annat ingår en modul för onboarding samtbevakning av övergångar av anställningsstatusar.

Tidsredovisning

Underlätta för anställda att hantera sin tid. Integrerar med både CRM och Kund- & Projektregistret, men kan även användas fristående.

Kund- & Projktregister

Håll orderning på kunderna och skapa projekt för en eller flera kunder. Går att kopplatill andra program.

Fakturering

Skapa faktura mallar och använd de för att fakturera kunder efter utförda arbeten.